Hans Kwakman | Ervaren interim-, project- en verandermanager | incontact@hanskwakman.nl | 06 53 659 745

Passie


Je kan een mens niets leren, je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.

Mijn passie is om mensen te inspireren en in beweging te zetten om vanuit hun kracht en kwaliteiten een betere invulling te geven aan de ambities van de organisatie en van zichzelf! Ik geloof dat er veel meer gebruik gemaakt kan worden van de intrinsieke kracht en motivatie van mensen en dat het betekenis geven aan echte verandering vooral ontstaat bij het koffiezetapparaat en in het gesprek op de werkvloer.

Mijn kernkwaliteiten
Energiek, enthousiast en gericht op resultaat. Ik bied veiligheid voor en vertrouwen aan mensen om te ontwikkelen. Ik heb veel interesse in wat mensen drijft, heb een brede belangstelling en sta positief in het leven.

Ik ben door mijn analytisch vermogen snel in staat om complexe vraagstukken te verhelderen en door te vertalen naar het gewenste eindpunt. Ik ben communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling. Inspirerend en motiverend, maar ook confronterend als het nodig is.

Mijn kernwaarden
Het beste uit jezelf halen door continu te verbeteren en te ontwikkelen. Ruimte geven aan een ander zonder daarbij jezelf te verloochenen. Eerlijkheid en oprechtheid, naar anderen maar ook naar mijzelf.