Hans Kwakman | Ervaren interim-, project- en verandermanager | incontact@hanskwakman.nl | 06 53 659 745

Coach

Ten diepste is er natuurlijk geen ander, maar ontmoet je altijd alleen jezelf.


Door een spiegel voor te houden of als klankbord op te treden geef ik mensen en teams inzicht in hun drijfveren en help ik ze effectiever te werken. Als coach, of praatpaal zoals ik het zelf noem, kom ik het beste tot mijn recht op het snijvlak van inhoudelijke en gedragsontwikkelings-vraagstukken.

Gesprekken met ondernemers uit het MKB die bezig zijn met het vormgeven van hun bedrijf geven mij enorm veel energie. Ik help ondernemers graag met bedrijfskundige vraagstukken en het vinden van de balans tussen strategie, operatie en (aan)sturing. Mijn ervaring en affiniteit met de cijfermatige kant van het bedrijf maken het mogelijk dat ik snel een link kan leggen tussen organisatie- en financiële vraagstukken.

Ik geniet van het helpen van (jonge) mensen om hun eigen weg en talent te vinden binnen organisaties. Daar gebruik ik onder andere Profile Dynamics voor. Profile Dynamics is een instrument dat mensen typeert in een zevental kleuren, die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Een persoonlijk scoreprofiel op deze zeven kleuren wordt bepaald aan de hand van een eenvoudige (on-line) vragenlijst. Aan de hand van het scoreprofiel krijg je inzicht in je drijfveren en persoonlijke voorkeursgedrag. En dit biedt aanknopingspunten voor individuele en teamontwikkeling.